חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מסעדת הלינדה הפכה לכשרה | צפו

סלבה ומיכה, הבעלים של הלינדה החליטו שהגיע הזמן לפתוח את המסעדה לציבור המסורתי: "המנות יהיו טעימות כמו תמיד" | מילן מועלם

מיכה קרצמן וסלבה בניסוב, החליטו שהגיע הזמן להפוך את מסעדת הלינדה, בין הותיקות באשקלון, למסעדה כשרה. 

מאחורי ההחלטה עומדת המחשבה על כלל תושבי העיר שהביעו עניין במסעדה אך נמנעו מלאכול בה מאחר ולא הייתה כשרה ובין היתר נמכרו בה מנות חלביות לצד בשריות. 

היום הגיע צוות מורחב של משגיחי כשרות מהרבנות באשקלון להכשיר את המסעדה והבעלים רכשו ציוד חדש בשווי כמאה אלף ש"ח לטובת התאמות לכשרות. 

כבר ביום ראשון הקרוב תיפתח המסעדה לציבור והבעלים סיפרו היום ל'זירה': "אנשים היו מגיעים ואומרים שגם להם בא לטעום מהמנות הטעימות שלנו. לצד זאת, העיר אשקלון גדלה משמעותית והפכה יותר מסורתית וחבל היה לנו להפסיד קהל רחב. הגענו למסקנה שהגיע הזמן שכולם יוכלו לאכול בלינדה". 

השניים מתרגשים מהפתיחה המחודשת ומספרים: "עם השנים הבנו שיש כל כך הרבה תחליפים לחלב והמנות ישארו טעימות בדיוק כפי שיהיו. כולם יאכלו בלינדה, גם שומרי הכשרות וגם מי שלא מקפיד. יש הזדמנות לכל תושבי העיר כעת לא רק לשמוע את השם לינדה אלא גם לטעום". 

אהבתם את הכתבה? שתפו...

מה חדש?

סלבה ומיכה, הבעלים של הלינדה החליטו שהגיע הזמן לפתוח את המסעדה לציבור המסורתי: "המנות יהיו טעימות כמו תמיד" | מילן מועלם
דילוג לתוכן